Naci Şahin güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Naci Şahin güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 16:21

Naci Şahin güven tazeledi

Haberin Devamı

BURSA (DHA)-MERKEZİ Bursa'da bulunan, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genelkurul sonunda Vakıf Başkanlığı'na tekrar Naci Şahin seçildi.

BALKANTÜRK Evi Toplantı Salonu'nda ki olağan genel kurul, Vehbi Varlık'ın Divan Kurulu Başkanlığı'na, Mümin Şentürk ve İskender İskenderoğlu'nun da Divan Heyeti Üyeliklerine seçilmesi ile başladı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, 2017 yılı mali tabloları Mümin Pekcan tarafından okundu.  Genelkurul'da konuşan Naci Şahin,  Bursa'da eğitim alanında gerçekleştirdikleri çalışmalar ile öncü olduklarını belirtip "bundan sonrası için de yönetim kurulumuzla birlikte çalışmalarımıza aynı heyecan içinde devam edeceğiz" dedi.

Çalışma raporları ve bütçe taslağının mütevelli heyeti tarafından oy birliği ile onaylanmasının ardından yapılan yönetim kurulu seçimine tek liste ile katılan Naci Şahin yeniden seçilerek güven tazeledi.  Şahin'in listesinde, Aytuğ Onur, Mümin Pekcan, Vehbi Varlık, Adnan Sözer, Öztürk Yazıcı, Süleyman İnan bulunuyor.

FOTOĞRAĞLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!