Masaj salonlarına sıkı denetim

Güncelleme Tarihi:

Masaj salonlarına sıkı denetim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2022 14:40

Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği bünyesinde masaj salonlarına yaptığı operasyonları sıklaştırdı. 255 polisle yapılan baskınlarda suçüstü yakalanan kişiler gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Bursa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin masaj salonlarına yönelik olarak yapmış olduğu kontroller hız kesmeden devam ediyor. Bursa Emniyet Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği koordinesinde geçtiğimiz hafta 43’ü Yunus polis olmak üzere toplam 100 polisin katıldığı masaj salonları denetimlerine önceki gece de yenisi eklendi.

PARA KARŞILIĞI İLİŞKİ

Bu kez de 47’si Yunus polis olmak üzere toplam 155 polisin katıldığı masaj salonları denetimleri yapıldı. 31 masaj salonuna eş zamanlı olarak yapılan baskınlarda; ‘Maça Kızı Masaj Salonu’ adlı masaj salonunda masöz olarak çalışan, K.S.’nin müşterileriyle para karşılığında cinsel ilişkiye girdiği tespit edildi.
‘Sağlık Masaj Salonu’ adlı masaj salonunda çalışan masöz, H.G.’nin müşterilerini para karşılığında cinsel yakınlaşma yaptığına tanık olundu. İlgili masözler ve masaj salonları işletmecilerine ‘Fuhşa Teşvik Aracılık veya Yer Temini suçundan’ yasal işlemleri yapılarak adli sürecin de devamı için ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü binasına götürüldü.

Haberin Devamı

Masaj salonlarına sıkı denetim

DENETİMLER SÜRECEK

Ayrıca 16 ayrı masaj salonunda da idari yönden aksaklıklar ve eksiklikler tespit edildi. Bu masaj salonları hakkında da tutanak tutuldu. Operasyon sonrası Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre ilgili denetimlerin aralıksız olarak devam edeceği belirtildi. Müdürlük ayrıca, “Bursalı vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için canla başla 7/24 vazifemizin başındayız. Vatandaşlarımızın asayişini endişeye düşürecek hiçbir olaya ve oluşama kesinlikle müsaade vermeyiz” açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!