Kongre yok, aday var

Güncelleme Tarihi:

Kongre yok, aday var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2022 12:43

İş insanı Melik Ramisoğlu, kongre kararı alınması halinde Bursaspor başkanlığına talip olduğunu açıkladı

Haberin Devamı

“TRANSFER TAHTASINI AÇACAK YAKLAŞIK 200 MİLYON LİRA HAZIR”
“3 YIL İÇİNDE SÜPER LİG’E ÇIKARMAK HEDEFİYLE KOLLARI SIVIYORUZ”

İSTANBULLU bir iş insanı, kongre kararı alınması halinde Bursaspor başkanlığı için aday olacağını açıkladı.
Aslen Karslı olan, İstanbul, Bursa ve yurtdışında yatırımları bulunan, Melik Ramisoğlu, Süper Lig şampiyonu Bursaspor’a başkan olmak için ekibi ile birlikte hazır olduğunu söyledi. Bursaspor’un transfer tahtasını açacak yaklaşık 200 milyon liranın hazır olduğunu ifade eden Ramisoğlu, 3 yıl içinde yeşil beyazlı kulübü hem mali açıdan çok iyi duruma getirmek hem Süper Lig’e çıkarmak hedefiyle kolları şimdiden sıvadıklarını belirtti.

ÇÖZÜM REÇETELERİ HAZIR

Yaklaşık 5 aydır ekibi ile birlikte Bursaspor’u incelediklerini, sorunları tespit edip daha göreve gelmeden çözüm reçeteleri hazırladıklarını aktaran Ramisoğlu, “Göreve gelirsek hemen takıma gerekli takviyeler yapılacak, hayata geçireceğimiz projelerle kulübün mali yapısı onarılacak. Borçsuz kulüp olmaz elbet ama 3 yıl sonunda Süper Lig’e yükselmiş, mali açıdan sorunsuz bir kulüp oluşturmak için çok çalışacağız” dedi.

Haberin Devamı

KONGRE KARARI ALINMASINI BEKLİYOR

Yeşil beyazlı kulübün gündeminde şu anda kongre bulunmadığını da anımsatan Melik Ramisoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Evet şu an kongre kararı alınmış değil ama vakit kaybetmeden alınmalı. Çünkü Bursaspor’un durumu çok iyi değil. Eğer müdahale edilmezse yeşil beyazlı kulübün sorunları daha çözümsüz bir hale dönüşecek. İşimiz çok zor biliyoruz ama zoru başarmak bizim işimiz. Biz zoru severiz. Umarım biran önce kongre kararı alınır. “

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!