Kaldırım işgalini önleyen Başkan Özkan’a kadınlardan teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Kaldırım işgalini önleyen Başkan Özkan’a kadınlardan teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2017 16:19

Kaldırım işgalini önleyen Başkan Özkan’a kadınlardan teşekkür

Haberin Devamı

Yasin KESKİN / KARACABEY (Bursa), (DHA) - BURSA’nın Karacabey İlçesi’nde yaya kaldırımlarının esnaf tarafından işgal edilmesine son veren Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret eden kadınlar, “Kaldırımlarda engel kalmadı. Başkanımıza teşekkür ederiz” dediler.

Ziyarette Karacabeyli kadınlar adına konuşan AK Parti Kadın Kolları  Başkanı Hamiyet Özenli, “Engelli kadınlarımız başta olmak üzere bebek arabalı kadınlarımız ve hepimiz uygulamadan çok memnunuz. Artık, kaldırımlardan rahatlıkla geçebiliyoruz. Bu uygulama için başkanımıza ve Karacabey Belediyesine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaldırımlarla ilgili başlattıkları uygulamalara ilişkin olumlu tepkiler aldıklarını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, “Kadınlardan kaldırım işgaliyle ilgili sürekli şikayetler alıyorduk. Kaldırım işgallerini kaldırdık, halkımız rahat nefes aldı. Kaldırım işgalini önlemede katılımcılık da çok önemli. Kaldırım işgali yapan kişilere hepimiz tepki  koymalıyız. Sadece kolluk kuvvetleri ve zabıta ile kaldırım işgallerini önlemek mümkün değil. Bu konuda birlikte hareket etmeliyiz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!