Kalbi duran kadın 4 kez yaşama döndürüldü, 5'inci de kurtarılamadı

Güncelleme Tarihi:

Kalbi duran kadın 4 kez yaşama döndürüldü, 5inci de kurtarılamadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2017 17:19

Kalbi duran kadın 4 kez yaşama döndürüldü, 5'inci de kurtarılamadı

Haberin Devamı

Halil ÖZÇOBAN/BURSA, (DHA)-  BURSA'da, evinin kapısı önünde fenalaşıp yere düşen 29 yaşındaki Hüsra Pınar Çakır'ın hastanede duran kalbi 4 kez çalıştırıldı. Ancak Çakır, 5'inci kez kalbi durunca yapılan müdahalelere rağmen yaşama döndürülemedi.
İnegöl İlçesi'nde erkek öğrenci yurdunda müdür olarak çalışan eşi Yunus Emre Çakır'ın,  FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanmasından sonra Hüsra Pınar Çakır, bir çocuğu  ile merkez Yıldırım İlçesi Esenevler Mahallesi'nde oturan anne ve babasının yanına yerleşti. Genç kadın dün cezaevine gitmek için evinden çıkarken kapıda rahatsızlanıp yere düştü. Ambulansla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kadının duran kalbi 4 kez çalıştırıldı. Yoğun bakım ünitesinde alınan Çakır'ın kalbi burada 5'inci kez durdu, ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayıp yaşamını yitirdi.
Bursa Adli Tıp Kurumu'nda ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılan Hüsra Pınar Çakır'ın cenazesi, bugün Erikli Mahallesi'ndeki Fatma Ana Camii'nde ikindide kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!