İnegöl Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Aksoy:

Güncelleme Tarihi:

İnegöl Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Aksoy:
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 15:32

- "Galatasaray deplasmanına güçlü bir ekipten puan almak için gittik. 1 puanı da aldık ama o puanın yanı sıra maç da gelebilirdi"

Haberin Devamı

BURSA (AA) - Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, 3-2 yenildikleri deplasmandaki Galatasaray FXTCR maçına puan için gittiklerini belirterek, "1 puanı da aldık ama o puanın yanı sıra maç da gelebilirdi" dedi.

Aksoy, deplasmanda Galatasaray karşısında 2-0 üstünken maçı 3-2 kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Kazanabilecekleri maçı kaybettiklerini dile getiren Aksoy, "Galatasaray deplasmanına güçlü bir ekipten puan almak için gittik. 1 puanı da aldık ama o puanın yanı sıra maç da gelebilirdi. Özellikle 4. sette 19-16 öndeydik. Orada rakibin yabancı oyuncusunun serviste üstünlük sağlaması, bizim bocalamamıza neden oldu. O seti de verdik. 5. set de 15-11 bitti. En azından 1 puan aldığımız için memnunuz ama maçı kaçırdık" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

İlk devrenin son maçında sahalarında yapacakları Fenerbahçe maçından da puanlar almak istediklerini ifade eden Aksoy, "İlk yarıyı Fenerbahçe maçıyla kapatacağız. Fenerbahçe maçında da puanlar almak istiyoruz. Çarşamba günü Fenerbahçe’nin bir Avrupa kupası maçı var. Biraz yorgun gelecekler. Onun avantajını kendi sahamızda kullanmak istiyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!