'Hekimler Söylüyor Vol 2' albümü tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Hekimler Söylüyor Vol 2 albümü tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2020 15:06

Proje Koordinatörü Dr. Özlem Kaya öncülüğünde bir araya gelen 55 hekim, pandemi nedeniyle albüm çalışmalarını bir yılda tamamladı. ’Hekimler Söylüyor Vol 2’ albümünün geliri; yitirdiğimiz hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarının değerli anısına Türk Eğitim Vakfı (TEV) bünyesinde oluşturulan burs fonu ile geleceğin hekimleri olan kız öğrencilerin eğitimine aktarılacak.

Haberin Devamı

İlki 12 Mayıs 2019’da yayımlanan ‘Hekimler Söylüyor’ albümü yurdun dört bir yanından müziğe gönül vermiş hekimlerin bir araya gelerek oluşturduğu profesyonel bir müzik projesiydi. Bu özel çalışma ile kültür ve sanat faaliyetleri konusundaki yeteneklerini sergileyen hekimler, tekrar bir araya gelerek ikinci albümde dinleyenlere müziğin şifa gücü ile seslenmeye devam ediyor.

Hekimler Söylüyor Vol 2 albümü tamamlandı

GÜLSES’TEN İKİ ESER

Proje Koordinatörü Dr. Özlem Kaya’nın öncülüğünde bir araya gelen 55 hekim, pandemi nedeniyle albüm çalışmalarını bir yılda tamamladı. Albümün sanat yönetmenliğini; Göksel Baktagir ve Selçuk Murat Kızılateş, yapımcılığını Ege Şafak Orpheus üstlendi. Albümdeki hekimlerin ses kayıtları Bursa’da Stüdyo Orpheus’ta gerçekleştirildi. Stüdyo okumaları sırasında yorumcular Nazire Savran, Özlem Doğuş Varlı ve Sıla Erol hekimlere vokal koçluğu yapmış. Türk müziğinin usta yorumcusu Melihat Gülses konuk sanatçı olarak projeye destek vererek albümde hekimlerle birlikte iki eser seslendirdi.

Haberin Devamı

Hekimler Söylüyor Vol 2 albümü tamamlandı

11O KİŞİLİK KADRO

Altyapı kayıtları ile birlikte yaklaşık 110 kişilik bir kadro ile 4 farklı il ve 6 farklı stüdyoda gerçekleştirilen albüm ‘’Hekimler Söylüyor Vol.2’ adı altında dinleyiciler ile buluşuyor. Sanatın birleştirici gücü sayesinde meslektaşları ile ortak bir projede buluşarak kadim kültürümüzün unutulmaya yüz tutmuş birbirinden güzel eserlerini amatör ruh ve heyecanla yeniden yorumlayan hekimlerimiz; sevdiklerine kalıcı bir armağan bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiriyor. Hekimler ayrıca albüm gelirlerinden yaptıkları bağışlarla, geleceğin mimarı olan gençlerimizin eğitim hayatına bir ışık yakmak, dünyayı daha yaşanabilir kılmak ve eğitim konusunda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla bu özel kültür sanat faaliyetini sosyal sorumluluk projesine dönüştürmüş. Pandemi nedeniyle albüm satışlarının sadece online olarak shop.hekimlersoyluyor.com sitesi üzerinden yapılacağını belirten hekimler bu projede yer almaktan mutlu olduklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!