Deniz Feneri’nden Bursa’ya Yardım Desteği

Güncelleme Tarihi:

Deniz Feneri’nden Bursa’ya Yardım Desteği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2015 19:12

DENİZ FENERİ DERNEĞİ İSTANBUL ŞUBESİ, BURSA’DA İHTİYAÇ SAHİBİ OLARAK KENDİLERİNE MÜRACAAT EDEN 35 AİLE İÇİN YERİNDE TESPİT YAPARAK YARDIM VERMEYE BAŞLADI.

Deniz Feneri Derneği İstanbul Şubesi, Bursa’da ihtiyaç sahibi olarak kendilerine müracaat eden 35 aile için yerinde tespit yaparak yardım vermeye başladı.
İstanbul Şube Koordinatörü Yusuf Baykal, derneklerinin 444 55 60 numaralı çağrı hattına gelen yardım taleplerini, adreslerinde inceleyerek değerlendirdiklerini kaydetti. Baykal, Bursa’da 3 gündür yapılan incelemelerde 35 aileye yardıma başladıklarını söyledi.
Deniz Feneri Derneği Genel Müdürü Ali Karayılan ve İletişim Koordinatörü Recep Koçak ile birlikte Bursa’da hayır sahipleri ile de görüşmeler de yapan Deniz Feneri yöneticileri, şehirde ihtiyaç sahiplerinin de belirlenerek, gıda ve giyecek yardımlarının sürdürüleceğini bildirdi. Bugüne kadar 6 bin 500’den fazla aileye ulaştıklarını kaydeden Yusuf Baykal, web sitelerinde yer alan bir hayat kurtar uygulamasının da ihtiyaç sahipleri ile hayırseverleri buluşturduğunu sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!