CHP Gençlik Kolları: FETÖ'den tutuklanan Ali Taşvuran'ın yöneticilik unvanı yok

Güncelleme Tarihi:

CHP Gençlik Kolları: FETÖden tutuklanan Ali Taşvuranın yöneticilik unvanı yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 17:19

CHP Gençlik Kolları: FETÖ'den tutuklanan Ali Taşvuran'ın yöneticilik unvanı yok

Haberin Devamı

BURSA,(DHA)- CUMHURİYET  Halk Partisi (CHP) Bursa Gençlik Kolları İl Başkanı Tuğçe Savaş, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Ali Taşvuran’ın CHP Gençlik Örgütü’nde kayıtlı üye olduğunu, ancak “CHP’li Başkan” ya da “CHP’li Başkan Yardımcısı” gibi bir unvanının bulunmadığını bildirdi.

CHP Bursa Gençlik Kolları İl Başkanı Tuğçe Savaş, tutuklanan Ali Taşvuran hakkında basına yansıyan haberlerde art niyetli ifadelerin yer aldığını savunarak, şöyle dedi:

“Gözaltı süreci tutukluluğa dönen Ali Taşvuran’ın CHP Gençlik Örgütü’nde herhangi bir yöneticilik unvanı bulunmadığının altını çizmek isteriz. Kendisi 11.10.2014 tarihinde Nilüfer İlçemize üyelik başvurusunda bulunmuş ve o günden bu yana partimizin yalnızca yalın bir üyesi olarak parti etkinliklerimize katılımda bulunmuştur. Bahsedildiği gibi ‘CHP’li Başkan’ ya da ‘ CHP’li Başkan Yardımcısı’ değildir ve tutukluluk süreci başladığı an itibariyle tarafımızca tedbirli olarak partimizden ihracı için İl Yönetiminden disiplin soruşturması talebinde bulunulmuştur. Partimize üye olmak isteyen herhangi bir kişi, partimizin program ve tüzüğünü kabul ettiğini beyan ederek, internet üzerinden ya da ilçelere müracaat ederek üye olabilmektedir. Program ve tüzüğümüzü kabul ettiğini beyan eden her kişinin üyelik müracaatını partimiz kabul eder. Partimizi herhangi bir terör örgütüyle ilişkilendirmek abesle iştigaldir. Terör örgütleri ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni yan yana göstermek, kasten yapılan bir yıpratma çalışmasıdır. Daima karşısında olduğumuz bu terör örgütüyle olan mücadelemizi tüm gücümüzle sürdüreceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz.”

 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!