Bursasporlu taraftarlar "tribüne" dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Bursasporlu taraftarlar tribüne dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2014 16:28

- Taraftar grubu liderlerinden Kurtulan: "Tüm taraftarlarımızı Fenerbahçe maçına bekliyoruz"

Haberin Devamı

BURSA (AA) - "Passolig" uygulaması nedeniyle maçlara fazla ilgi göstermeyen Bursasporlu taraftarlar, "tribüne" dönme kararı aldı.

Bursaspor'un "Teksas" olarak adlandırılan taraftar grubunun lideri Selim Kurtulan, yaptığı yazılı açıklamada, tüm taraftarları 24 Kasım Pazartesi Bursa'da oynanacak Fenerbahçe maçına davet etti. Yeşil-beyazlı takımın son haftalarda çok iyi bir çıkış yakaladığını anımsatan Kurtulan, şunları kaydetti:

"Taraftarlarımıza çağrım; Fenerbahçe maçında takımımızı yalnız bırakmayalım ve Atatürk Stadı'nı dolduralım. Takımımızın son zamanlardaki yükselen çıtasına taraftar olarak biz de katkı sağlayalım ve taşın altına elimizi koyalım. Sevdamız üzerinden rant sağlayan sistemle mücadelemiz sürecek. Sistemle her türlü platformla diğer takım taraftarlarıyla da koordineli bir şekilde mücadeleye devam edeceğiz. Gerek her türlü hukuk yolunu gerekse tribünlerde pankartlar açıp, tezahüratlarla sistemi protesto edeceğiz. Bu yanlış sistem eninde sonunda kaldırılacaktır. Tüm taraftarlarımızı Fenerbahçe maçına bekliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!