Bursalı Tekstil, Uluslararası Tekstil Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Bursalı Tekstil, Uluslararası Tekstil Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 12:20

Bursalı Tekstil, Uluslararası Tekstil Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıttı

Haberin Devamı

BURSA, (DHA) - BURSALI  Tekstil, Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen Ev ve Ticari Mekân Tekstilleri Uluslararası Fuarı’nda  bu yılda yeni ürünlerini tanıttı.

Dünyanın dört bir yanından yaklaşık 70 bin ziyaretçinin katıldığı fuarı değerlendiren Bursalı Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Bursalı, 1995 yılından beri düzenli olarak katıldıkları Heimtextil Fuarı’nın bu sene kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini, 2017 koleksiyonlarının ziyaretçilerin büyük beğenisini topladığını söyledi.



REKABET GÜCÜMÜZÜ DAHA DA ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Markalaşma çalışmaları doğrultusunda, dünyanın her noktasındaki tüketicilere ürünlerini ulaştırmayı hedeflediklerini kaydeden Alper Bursalı; “AR-GE çalışmaları neticesinde geliştirdiğimiz ürün gruplarımızın, her biri farklı niteliklere sahip olmakla birlikte, tümü ihtiyaca yönelik çözümler sunuyor. Örneğin yüksek oranda su emme kapasitesine sahip olan Trio parlak yüzeyi, aynı zamanda dekoratif kullanıma da uygun iken, antibakteriyelHygiecotton otel - spa gibi birden fazla kullanıcıyla temas eden ürünlerimiz de ekstra hijyen garantisi sunuyor. Tabi küresel düzeyde rekabet her sene daha da zorlaşıyor. Bangladeş, Mısır, Sri Lanka, Etiyopya gibi pazara yeni giren ülkeler var. Biz de yeni ve özel ürünler geliştirerek, rekabet gücümüzü daha da artırmayı ve ülkemizin ihracat hedeflerine katkı sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

(Fotoğraflı)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!