Bursa'da kanser hastalarını sevindiren hizmet

Güncelleme Tarihi:

Bursada kanser hastalarını sevindiren hizmet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2017 14:59

Bursa'da kanser hastalarını sevindiren hizmet

Haberin Devamı

 

 


 
Halil ÖZÇOBAN/BURSA-(DHA) BURSA Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi’nde Otomatik Kemoterapi Ünitesi törenle açıldı. Tören konuşan hastanenin kurucusu Merhum Ali Osman Sönmez'in oğlu İşadamı Celal Sönmez, "Burada, sizlerin huzurunda yapılan hizmetleri hastane başhekiminden duyunca, çok duygulanıyorum. Babam ile gurur duyuyorum" dedi.
Bursa'da, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde bulunan, Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nde 7 milyon 200 bin liraya mal olan Otomatik Kemoterapi Ünitesi'nin açılış törenine Ak Parti Bursa Milletvekili Zekeriye Birkan, Büyükşehir Belediye BAşkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Kamu HAstaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr.Rüstem Aşkın, Bursa İl Sağlık MÜdürü Özcan Akan ile İşadamı Celal Sönmez'in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Törende söz alan Başhekimi Op.Dr.Oktay Çelik, hastanenin yeni yerine taşınmasından sonra yurt dışından gelen hastalara da sağık hizmeti verdiklerini söyledi. Açılışı yapılacak olan Tam Otomatik Sistem ile kemoterapi hazırlanmasının, kanserin tedavisinde doğru ve tam bir tedavi sağlayacağını belirten Başhekim Çelik, bugün hizmete sokacakları endoskopi ünitesi ile artık tüm işlemlerin anestezi altında, modern tıp teknikleri kullanılarak yapılacağını açıkladı. 
Törende söz alan hastanenin kurucusu merhum Ali Osman Sönmez’in oğlu işadamı Celal Sönmez, “Burada, sizlerin huzurunda yapılan hizmetleri hastane başhekiminden duyunca babam ile bir kez daha gurur duyuyorum. Bursa ve ülke için yapılacak sağlık için yatırımda karınca karınca bizde elimizden geleni yapacağız.  Oğullarıma da sağlık hizmetleri için ellerinden geleni yapmaları için nasihatta bulundum" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Otomatik Kemoterapi Ünitesi'nin açılışı gerçekleşti.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!