BTSO üyeleri "Heimtextil 2015" fuarında

Güncelleme Tarihi:

BTSO üyeleri Heimtextil 2015 fuarında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2015 15:18

- BTSO, Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olan "Heimtextil 2015" için özel uçak kaldırdı

Haberin Devamı

BURSA (AA) - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olan "Heimtextil 2015" için özel uçak kaldırdı.

BTSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2015 yılında 58 fuara katılım sağlamayı hedefleyen BTSO, bu kapsamda Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük fuarı olarak kabul edilen Heimtextil 2015 için özel bir organizasyon gerçekleştirdi.

BTSO, yeni yılın ilk yurt dışı fuar organizasyonu için Yenişehir Havaalanı'ndan özel uçak kaldırdı. Bursa iş dünyasından yaklaşık 140 kişilik heyet, Frankfurt'a gitti. BTSO heyeti, Almanya'nın en yoğun iş bölgesi olan Frankfurt'ta 14-17 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan fuar kapsamında, ev tekstilinde iş bağlantıları kurmak ve son gelişmeleri yakından görmeye yönelik bir dizi temaslarda da bulunacak.

- Almanya'da yoğun program

Haberin Devamı

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Kuş ve beraberindeki heyetle Almanya'daki ticaret ve sanayi odalarını ziyaret edecek. BTSO heyeti, ilk olarak 13 Ocak 2015 tarihinde Frankfurt Ticaret ve Sanayi Odası ile Darmstadt Ticaret ve Sanayi Odası'nın yönetim kurulları ile buluşacak. Bursalı iş adamları, 14 Ocak 2015'te ise dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olan Heimtextil 2015’e geçerek, sektördeki gelişmeleri yerinde inceleme imkanı yakalayacak.

Burkay ve protokol üyeleri, ayrıca Messe Frankfurt yönetimiyle öğle yemeğinde buluşacak. BTSO heyeti aynı gün Hanau Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret edecek. Bursalı iş adamları, ayrıca T.C Frankfurt Başkonsolosluğu tarafından düzenlenecek olan resepsiyona katılacak. Heyet, 15 Ocak 2015'te ise BTSO ve UTİB tarafından düzenlenecek gala yemeğine katılacak. Burkay ve beraberindeki heyet, 16 Ocak 2015 tarihinde ise Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Mavi Jeans Europe CEO'su Dr. Emin Cezairli ile toplantıda bir araya gelecek. Heyet, 17 Ocak 2015 Cumartesi günü yine özel bir uçakla Bursa'ya dönecek.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Küresel Fuar Acentesi Projesi çerçevesinde 2014 yılında bine yakın firmayı yurt dışındaki firmalarla buluşturduklarını hatırlattı.

Haberin Devamı

Burkay, 2015 yılında 58 fuar için organizasyon düzenlemeyi planladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Hedefimiz, Bursalı firmaların yurt dışı tecrübesini artırmak. 2015 yılında ilk olarak Heimtextil 2015 fuarına özel bir organizasyon gerçekleştirdik. Oldukça yoğun bir katılımla fuara katılıyoruz. Ev tekstili sektörünün önde gelen firmalarının buluştuğu fuarın, firmalarımız açısından oldukça faydalı geçeceğine inanıyorum. Fuar organizasyonuna katılan Bursa iş dünyası temsilcilerine teşekkür ederim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!