‘Acı reçeteler gelecek’

Güncelleme Tarihi:

‘Acı reçeteler gelecek’
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 16:28

Bursaspor Başkanı Ali Ay, gelecek sezon için kulüplerin finansal açıdan güçlenmesi gerektiğini belirterek, “Gelecek seneden itibaren, acı reçeteler gelecek. Finansal olarak kulüplerimizin çok güçlenmesi lazım” dedi.

Haberin Devamı

BURSASPOR ve Turkcell işbirliği ile hayata geçirilen 516 özel başlangıç numaralı 100 bin özel numaralı hat Bursalıların hizmetine sunulurken, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda 516’lı hatların lansmanı gerçekleştirildi. Toplantıya Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, takım kaptanı Pablo Martin Batalla, Aziz Behich ile çok sayıda davetli katıldı.

Bursa Mobile için düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Ali Ay, işbirliğinin şehir ve taraftar için yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

‘HEM TARAFTARIMIZ, HEM KULÜP KAZANACAK’

BAŞKAN Ay, “Türkiye’nin 5 büyük takımından biri olan ve ilklere imza atan Bursaspor olarak dijitalleşme sürecimizi bu anlaşmayla başlatıyoruz. Bursa ve Bursaspor’u daha da kenetleyecek 516’lı kentimizin plakasına özel bu hat, takımımız için itici güç olacak. Satılan her özel numara Bursaspor için ek gelir kaynağı yaratacak ve bizi şampiyonluk hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracak. Dijitalleşme yolunda büyük bir adım olan bu anlaşmayla hem taraftarlarımız, hem de kulübümüz kazanacak” dedi.

‘FİNANSAL OLARAK GÜÇLENMEK LAZIM’

ÖNÜMÜZDEKİ sezondan itibaren finansal Fair-Play’ın daha da önem kazanacağına ve kulüplere yaptırımlar gelebileceğine de işaret eden Başkan Ali Ay, “Şu anda kulüplerin başarılı olması tamamıyla duygusal. Finansal açıdan başarılıysanız, kulüpler de başarılı oluyor. Ben aslında bunu divanda da konuşacaktım ama, maalesef olmadı. Biz Kulüpler Birliği’nde konuştuk. Sayın Cumhurbaşkanımız, sanırım bunu Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman’a söylemiş. Gelecek seneden itibaren, acı reçeteler gelecek. Onlar da kulüplerin artık finansal açıdan güçlenmesini istiyorlar. Onun için finansal olarak kulüplerimizin çok güçlenmesi lazım. Bu anlaşma ile birlikte çok güzel bir önlem almış olacağız. İnşallah bunun devamı gelecek” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!