Vali Yılmaz, Tefenni ve Karamanlı'da

Güncelleme Tarihi:

Vali Yılmaz, Tefenni ve Karamanlıda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 12:28

Vali Yılmaz, Tefenni ve Karamanlı'da

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Valisi Şerif Yılmaz, ilçe ziyaretleri kapsamında Tefenni ve Karamanlı'yı ziyaret etti.

Vali Şerif Yılmaz ilk olarak Tefenni İlçesi'ni ziyaret etti. Kaymakam Onur Yeniay ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Yılmaz, ilçenin tarihi ve ekonomisiyle ilgili bilgi aldı. Kaymakamlık ziyareti sonrası, Özel İdare Toplantı Salonu'nda İlçe İdare Şube Başkanlarıyla toplantı da yapan Vali Yılmaz, ardından yürüyerek Tefenni Belediye Başkanlığı'na geçti.

Vali Yılmaz'ı burada Belediye Başkanı Ümit Alagöz karşıladı. Belediye Başkanı Alagöz, Vali Yılmaz'a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Alagöz, ziyaret anısına Vali Yılmaz'a minyatür Honamlı keçisi armağan etti.

Tefenni Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın destekleriyle yapılan 230 kişilik Konferans Salonu ve Spor Salonunun açılışını da yapan Vali Yılmaz, ardından Karamanlı İlçesi'ne geçti.

Vali Yılmaz, Hükümet Konağı binası önünde Kaymakam Yusuf Altun ile ilçe protokolü karşıladı. Kaymakam Altun, Vali Şerif Yılmaz'a ilçeyle ilgili brifing verdi. İlçe idare şube başkanlarıyla bir toplantı yapan Yılmaz, daha sonra belediye başkanlığını ziyaret etti.

Gazetecilere açıklama yapan Vali Yılmaz, görev süresi içerisinde ilçeleri daha yakından tanıma fırsatı bulacaklarını söyledi. Konuşmasında, Elazığ ve Bitlis'te yaşanan terör saldırılarına değinen Yılmaz, ülkenin içinde bulunduğu zor ve kritik dönemde herkesin daha hassas davranması gerektiğini vurguladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!