Vali Şıldak'tan Ramazan Bayramı mesajı

Güncelleme Tarihi:

Vali Şıldaktan Ramazan Bayramı mesajı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 15:56

Vali Şıldak'tan Ramazan Bayramı mesajı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Valisi Hasan Şıldak, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Hasan Şıldak, "İftar sofraları etrafında bir araya gelmenin huzur ve mutluluğunu yaşadığımız, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının daha yoğun yaşandığı mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, aynı duygu ve heyecanla Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz" dedi.

Bayramların akrabalık ve dostlukların pekiştiği, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıktığı müstesna günler olduğuna işaret eden Vali Şıldak, şu ifadelere yer verdi:

"Unutmayalım ki bayramlar birlik olma ve bir arada yaşama şuuruyla insan ilişkilerinin güçlendiği dayanışma ruhunun tazelenme günleridir. Ramazan Bayramı vesilesiyle hiçbir vatandaşımızı dışarıda bırakmadan ortak değerlerimiz etrafında buluşarak, ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatmalı, toplumsal ve insani görevlerimizi hatırlayarak, millet olarak kenetlenerek birlik, beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Burdurlu hemşehrilerimin, milletimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, bayramın bütün insanlarımıza ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!