Vali Kürklü, Bucak'ı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Kürklü, Bucakı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 17:25

Vali Kürklü, Bucak'ı ziyaret etti

Haberin Devamı



Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - BURDUR Valisi Hasan Kürklü, Bucak İlçesi'ni ziyaret ederek ilçedeki yatırımları inceledi, belediye tarafından yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi.

Vali Hasan Kürklü, Bucak ziyareti kapsamında ilk olarak Bucak Organize Sanayi Bölgesi toplantısına katıldı. Vali Kürklü, toplantı sonrasında Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu sergisini gezdi, el sanatları hakkında eser sahiplerinden bilgi aldı. Vali Kürklü, Bucak Belediyesi tarafından 10 bin metrekare alana yapılan Fatih Gençlik Parkı'nın açılış törenine de katıldı. Açılışa Vali Kürklü'nün yanı sıra eşi Nesibe Kürklü, Kaymakam İsmail Bayata, eşi Selmin Dere Bayata, Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, eşi Mine Mutlu, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Kürklü açılışta yaptığı konuşmada, "İnsana yapılan yatırım en güzel yatırımdır. Özellikle çocuklarımızın geleceği açısından bu tür yatırımların büyük önemi var" dedi. Belediye Başkanı Süleyman Mutlu da Yeni Mahalle ve Şirinler parklarındaki yenileme çalışmalarını tamamladıklarını, birçok mahallede yeni park alanları açtıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından protokol tarafından kurdele keserek parkın açılışı yapıldı. Parkı gezen Vali Kürklü ve beraberindekiler '12 Dev Adam Bucak Basketbol Takımı'nın gösteri maçını izledi. Sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Vali Kürklü, daha sonra tenis kortuna geçerek tenis maçı yaptı.

Fatih Mahallesi'nde yapılan parkın içerisinde yürüyüş yolu, oturma ve dinlenme alanları, spor aletleri, süs havuzları, kafeterya, çocuklar için tenis kortu, basketbol sahası ve yeni nesil macera oyun grupları yer alıyor.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!