MHP Burdur il başkanlığına Hikmet Ökte atandı

Güncelleme Tarihi:

MHP Burdur il başkanlığına Hikmet Ökte atandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 17:32

MHP Burdur il başkanlığına Hikmet Ökte atandı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - MHP Burdur'da mevcut yönetimin genel merkez tarafından görevden alınmasının ardından il başkanlığı görevine Hikmet Ökte getirildi.

MHP Burdur İl Başkanı İbrahim Sakızcı ve yönetimi ile Merkez İlçe Başkanı Atila Yeşilgöz ve yönetiminin MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınmasının ardından il başkanlığına Hikmet Ökte getirildi. Merkez ilçe yönetimine ise önümüzdeki günlerde atama yapılacağı belirtildi. Genel merkez tarafından ataması yapılarak göreve başlayan Hikmet Ökte, yaptığı basın açıklamasında, "Hiçbir makam ve koltuk Türk milliyetçiliği ve turan hedefimizden daha kıymetli değildir. Yolumuz başbuğ Türkeş'in yoludur" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bekasının Türk milliyetçilerinin birlik ve dirliğine bağlı olduğunu kaydeden Hikmet Ökte, "MHP Burdur il başkanlığı görevini devraldığımız bu günden itibaren bütün ülkücü camiayı, Milliyetçi Hareket Partisi'nin bütün üyelerini, ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerini kucaklayarak sadece ve sadece kutlu davamız yolunda birlik ve dirlik içinde çalışacağımızı deklare ediyoruz. Geçmişte teşkilatlarımızda görev yapan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, bütün dava arkadaşlarımızı kırgınlığa, ayrışmaya fırsat vermeden, daima istişare ve ülkücü gelenek içinde çalışmaya, hukuk çerçevesi ve demokrasi içinde sürdürülecek kongre sürecinde ülkücü iradenin tecellisi ve MHP'nin iktidarı için gayrete davet ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!