Dereceye giren sporculara ödül

Güncelleme Tarihi:

Dereceye giren sporculara ödül
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2017 14:22

Dereceye giren sporculara ödül

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - BURDUR Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, 20- 22 Ekim tarihlerinde Antalya'nın Kemer İlçesi'nde yapılan Uluslararası Bocce Turnuvasında dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından Kemer Ralli Alanı'nda düzenlenen Uluslararası Bocce Turnuvası'nda Burdur'u temsil eden sporculardan Yeliz Gider, Nadide Kaya ve Burcu Yağız'ın dereceyle döndüğünü söyledi. Burdur'da merkez ilçe dahil 9 ilçede bocce sporu yapıldığını kaydeden Şiran "Antrenörümüz Davut Aksu hiç bir özverinden kaçınmadan bocce sporunu ilimizde yaygınlaştırdı. Nice Ulusal ve Uluslararası arenada ilimizi ve ülkemizi temsil edip bayrağımızı dalgalandırmalarını diliyorum" diye konuştu.
Bocce İl Temsilcisi ve antrenör Davut Aksu da, bocce sporunun Burdur'da geçen yıl kasım ayında başlatıldığını belirtti. Aksu, "Federasyonumuzun yaptığı bütün faaliyetlere ilimizi temsilen katıldık. Geçen yıl iki sporcumuz Türkiye derecesi yaparak milli takım seçmelerine çağrılmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu Kemer'deki Uluslararası turnuvada sporcularımız üçüncü oldu. İnşallah Burdur adına daha büyük başarılar elde edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!