Burdur'da şehitlik ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Burdurda şehitlik ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2017 10:42

Burdur'da şehitlik ziyareti

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - BURDUR'da, Kurban Bayramı dolayısıyla protokol üyeleri ve şehit aileleri şehitlik ziyaretinde bulundu.
Kurban Bayramı dolayısıyla Burdur Şehitliğini ziyaret eden Vali Şerif Yılmaz ve protokol üyeleri şehit mezarlarını tek tek dolaşarak karanfil bıraktı, şehitler için dua etti. Daha sonra şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, İl Müftüsü Hıdır Bayrak tarafından dua edildi. Vali Yılmaz, şehitlik ziyaretinde Garnizon Komutanlığı Tören Birliği'ndeki askerlerle de bayramlaştı.
Şehitlik ziyaretine Vali Şerif Yılmaz'ın yanı sıra Burdur milletvekilleri Ak Partili Bayram Özçelik ve Reşat Petek, CHP'li Mehmet Göker, Garnizon Komutanı Piyade Albay Hakan Tutucu, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yalçın Özmen, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Muzaffer Canbal, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, Tırtıllı Araç Sürücü Eğitim Alay Komutanı Tank Albay Aytaç Tokçalar ile siyasi parti il başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!