Burdur'da fuhuş operasyonu; 4 tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Burdurda fuhuş operasyonu; 4 tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2024 09:43

Burdur'da fuhuş operasyonu; 4 tutuklama

Haberin Devamı

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 1'i kadın 4 kişi tutuklandı.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin iki ay boyunca teknik ve fiziki takibi sonucunda fuhuşla ve fuhuş yüzünden bulaşan zührevi hastalıklarla mücadele edilmesi amaçlı çalışma neticesinde, kent merkezinde faaliyet gösteren bir birahanede konsomatris olarak çalışan kadınların para karşılığında fuhşa zorlandığı, iş yerine gelen müşterilere pazarlandığı ve bazı müşterilere zorla senet imzalatılarak tehdit ve şantajda bulunulduğu tespit edildi.

Yapılan operasyonda 'fuhşa teşvik, aracılık veya yer temin etme' suçu kapsamında, geçen cuma akşamı 5 farklı adrese yönelik eş zamanlı baskın yapıldı.

Baskında S.K., D.D., L.Ö. ve E.A. gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal, ruhsatsız tüfek, 68 fişek, 2 muşta ve uyuşturucu kullanımına yarayan aparat ele geçirildi. 1'i kadın 4 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından dün Burdur Adliyesi'ne sevk edildi. Savcının sorgulamasının ardından şüpheliler 'fuhşa teşvik, aracılık veya yer temin etmek' suçundan tutuklanma talebiyle çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!