Burdur MHP'den olağanüstü kongre destek

Güncelleme Tarihi:

Burdur MHPden olağanüstü kongre destek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 13:20

Burdur MHP'den olağanüstü kongre destek

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Burdur İl ve Merkez İlçe teşkilatlarının Genel Merkez tarafından görevden alınmasına, MHP'li belediye başkanları, meclis üyeleri ve ilçe başkaları ortak bir bildiri yayımlayarak tepki gösterdi.
MHP Burdur İl ve Merkez İlçe Teşkilatı yönetiminin genel merkez tarafından görevden alınması üzerine Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, MHP eski Burdur Milletvekili Alparslan Ahmet Dursun, eski İl Başkanı İbrahim Sakızcı, eski Merkez İlçe Başkanı Atila Yeşilgöz, Bucak, Gölhisar, Yeşilova, Ağlasun, Tefenni, Karamanlı, Çeltikçi, Kemer, Dirmil ve Çavdır ilçe başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ortak bir basın bildirisi yayımladı.
Yayımlanan ortak bildiride şu ifadelere yer verildi:
"1 Kasım seçimleri sonrası 548 üst kurul delegenin olağanüstü kongre talebiyle üzerine konunun yargıya intikal etmesi sonucu mahkemece atanan Çağrı Heyeti, olağanüstü kongre sürecini yürütmektedir. Üst Kurul delegelerimizin tamamı olağanüstü kongre toplanması yönünde imza atmıştır. Geçen bu süre zarfında süreç sükunetle takip edilmiş partimize, camiamıza, yöneticilerimize ve kamuoyuna karşı hiçbir şekilde olumsuz açıklama yapılmamıştır. Son olarak üst kurul delegemiz olan İl Başkanımız İbrahim Sakızcı ve il yönetim kurulu, yine Üst Kurul delegemiz olan Merkez İlçe Başkanı Av.Atila Yeşilgöz ve merkez ilçe teşkilatı genel merkezimiz tarafından görevden alınmıştır. Görevden almalar, sorunun çözümüne bir katkı sağlamadığı gibi daha da derinleşmesine, yeni kırgınlıklar oluşturmasına sebebiyet verdiği açıkça görülmektedir. Bu sebeple; Üst Kurul delegesi arkadaşlarımızın olağanüstü kongre toplanması yönündeki iradelerinin yanındayız. Partimizin bu süresi sağlıklı ve başarılı bir şekilde tamamlanması için olağanüstü kongrenin gecikmeden mutlaka yapılması gereklidir."

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!