Arıcılar yemekte buluştu

Güncelleme Tarihi:

Arıcılar yemekte buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2017 11:44

Arıcılar yemekte buluştu

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Arı Yetiştiricileri Birliği üyeleri birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu.
Burdur Arı Yetiştiricileri Birliği'nin yemeği Serenler Otel'de yapıldı. Yemeğe, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Şakir Fırat Erkal, Müdür Yardımcısı Oktay Darcan, Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mesut Bilgiç ile birlik üyeleri ve aileleri katıldı.
Programda konuşan Başkan Bilgiç, birlik ve beraberlik yemeğine katılanlara teşekkür etti.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şakir Fırat Erkal da bal üreticileriyle işbirliği içerisinde çalıştıklarını kaydetti. Burdur'un 60 bin kovan arı varlığı olduğunu ve geçen yıl 500 ton bal üretimi olduğunu kaydeden Erkal, bal üretiminin Burdur için önemli olduğunu belirtti.
Yemekte birliğe gelir amaçlı sembolik olarak bir petek Anadolu arısı balı 310 liraya satıldı.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!