Ak Parti İl Başkanı Faki: Bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti İl Başkanı Faki: Bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 16:31

Ak Parti İl Başkanı Faki: Bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, "Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz" dedi.

Ak Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, 22 Mayıs günü yapılacak Ak Parti 2'nci Olağanüstü Kongresi ile ilgili basın toplantısı düzenledi. İl Başkanlığı'ndaki toplantıda Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, İl Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can ile partililer de hazır bulundu.

Faki, "Başbakanımız, genel başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu Ak Parti'nin genel başkanlığını yürüttüğü bu süreç içerisinde Ak Parti'nin daha ileriye gitmesi, Ak parti ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli, kıymetli çalışmalara imza atmıştır. Bu bir bayrak yarışıdır. Genel başkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan devraldığı bu bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü genel kurulumuzda yeni genel başkanımıza devredecektir. Ak Parti'nin kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve bu kez de böyle olacaktır. Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!