'Vizörden pencereler' sergisi ilgi gördü

Güncelleme Tarihi:

Vizörden pencereler sergisi ilgi gördü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2016 14:59

'Vizörden pencereler' sergisi ilgi gördü

Haberin Devamı

BOLU, (DHA)- BOLU Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde açılan fotoğraf kursu sonunda açılan 'Vizörden Pencereler' adlı fotoğraf sergisi ilgi gördü.
Belediye bünyesindeki Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde 6 ay süren fotoğraf eğitimi tamamlandı. Resim ve fotoğrafçılık öğretmeni Tuba Yücetürk'ün verdiği eğitime fotoğraf tutkunları katıldı. Eğitim sonunda Kent Meydanı'nda 'Vizörden Pencereler' adlı sergi açıldı. Kursa katılan 18 fotoğrafçıya ait 28 eserin yer aldığı sergi ilgi gördü. Daha çok doğa ve insan temalı fotoğrafların yer aldığı sokak sergisi 15 Ağustos'a kadar açık kalacak.
Resim ve fotoğrafçılık öğretmeni Tuba Yücetürk, "Sizlere fotoğraf makinesinin vizöründen pencereler açıyoruz. Kendinizi o pencerenin içinde hissedin. Sergimizi gezerek Bolu'nun çeşitli mekanlarından İstanbula, İstanbul'dan yurtdışına kadar nice güzellikler içinde kaybolacaksınız. Toplumsal gerçeklerle yakından ilgilenen sanatçılar zor günlerde bile etraflarını aydınlatırlar. Fotoğraf grubumdaki arkadaşlarım da ülkemizin zor günlerden geçtiği şu dönemlerde bile eserleriyle pencerelerinden ışık saçmaktalar. Sergimise iştirak eden Bolulu tüm sanatsever ve fotoğraf severlere teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!