Vali Baruş öğrenci yurdundaki sergiyi açtı

Güncelleme Tarihi:

Vali Baruş öğrenci yurdundaki sergiyi açtı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 11:55

Vali Baruş öğrenci yurdundaki sergiyi açtı

Haberin Devamı

Mutlu YUCA/BOLU(DHA) - BOLU Valisi Aydın Baruş üniversite öğrencilerinin kaldığı yurt binasında açılan dekoratif ahşap boyama ve ebru kurslarının yıl sonu sergisinin açılışını yaparak sergiyi gezdi.

Vali Aydın Baruş, üniversite öğrencilerinin kaldığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Gölköy Yurt Müdürlüğü personeli ve öğrencileri ile Halk Eğitim Merkezi'nin katkılarıyla açılan dekoratif ahşap boyama ve ebru kurslarının yıl sonu sergisinin açılışını yaptı. Vali Baruş, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hayri Coşkun ve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Şerafettin Çilkara ile birlikte açılış kurdelesini keserek sergiyi gezdi. Vali Baruş ve beraberindekiler sergide yer alan el emeği ürünleri ilgiyle inceledi. Ahşap boyama ve ebru kursu öğreticisi Nermin Arslan kendi yaptığı ebru tablosunu Vali Baruş'a hediye etti.

Dekoratif ahşap boyama ve ebru kurslarının yanı sıra farklı kurslarında açıldığını belirten Çilkara, "Atölye çalışmaları, temel dini bilgiler ve Kuranı Kerim kursu, ingilizce kursu, osmanlıca kursu ile gitar ve bağlama kursları da açıldı" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!