Mudurnu'da fen laboratuvarı ve anasınıfı açılışı

Güncelleme Tarihi:

Mudurnuda fen laboratuvarı ve anasınıfı açılışı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2014 10:26

Haberin Devamı

BOLU (AA) - Mudurnu ilçesinde hayırseverler tarafından Zafer Türk İlköğretim Okulu'na yaptırılan fen laboratuvarı ve ana sınıfının açılışı yapıldı.

Başoğlu Kablo tarafından yaptırılan laboratuvar ve Hacı İsmail Su adına inşa edilen anasınıfının açılması dolayısıyla düzenlenen törene, Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İdris Karagöz, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Başer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Atmaca, Başoğlu Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Halil Başoğlu, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende Kaymakam Yüksel, hayırsever Halil Başoğlu'na, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ise Dr. Metin Su adına Ahu Tap'a teşekkür plaketi verdi.

Daha sonra laboratuvarın ve ana sınıfının açılışı yapıldı.

Haberin Devamı

Fen bilimleri öğretmeni Mehmet Çeltek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "düşler gerçek olsun" sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, "Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutlu olduk. Eğitimsiz toplumların, geleceği olmaz. İmkanı olan herkesin, devletten bir şeyler beklemeden katkı sağlaması gerekiyor" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!