Taşcan: “Kurban; İbadet, Paylaşmak Ve Kardeşliktir”

Güncelleme Tarihi:

Taşcan: “Kurban; İbadet, Paylaşmak Ve Kardeşliktir”
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2015 09:25

BİTLİS İHH DERNEĞİ BİTLİS'TE KURBAN BAĞIŞI TOPLUYOR.

Bitlis İnsani Yardım Derneği (İHH) Başkanı Muzaffer Taşcan, kurbanın ibadet, paylaşmak ve kardeşlik olduğunu ve bu vesileyle Bitlis’te hayırseverlerin kurbanlarına talip olduklarını söyledi.
İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla bu yıl 99 ülke ve bölgede geçekleştirecekleri kurban faaliyeti için Bitlis’te çalışma yürüttüklerini belirten Bitlis İHH Başkanı Muzaffer Taşcan, bu yıl kurban bedelinin 550 TL olarak belirlendiğini belirtti. Vekâlet yoluyla kendilerine kurbanlarını bağışlamak isteyen hayırseverlerin kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasında dilediğinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceğini ifade eden Taşcan, “Vekâlet yoluyla kurbanlarını İHH’ya bağışlamak isteyen hayırseverler, kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasında dilediğinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. İHH, bir kurban bedelinin 550 TL olarak belirlendiği kampanya kapsamında kurban bağışları, bayramın 2’nci günü olan 25 Eylül Cuma günü saat 23.59’a kadar yapılabilecektir” dedi.
Bitlis’ten kurban bağışında bulunmak isteyenlerin izlemesi gereken yol ile ilgili de bilgi veren Taşcan, “Derneğimiz vasıtasıyla kurban bağışında bulunmak isteyen hayırseverler Tatvan Belediyesi’nin arkasında bulunan dernek binamıza başvurarak ya da Kuveyt Türk Bankası Tatvan Şubesi’ndeki derneğimize ait olan hesap numarasına bir kurban bedeli olan 550 TL’yi yatırarak bağışta bulunabilirler. Ayrıca kurban bağışıyla ilgili bilgi almak isteyenler derneğimizi 0434 827 20 10 nolu numaradan arayarak detaylı bilgi alabilirler” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!