Bitlis’te, okul güvenliği ve uyuşturucu ile mücadele toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Bitlis’te, okul güvenliği ve uyuşturucu ile mücadele toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2018 17:32

Bitlis’te, okul güvenliği ve uyuşturucu ile mücadele toplantısı

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)-BİTLİS Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında, okul güvenliği ve uyuşturucu ile mücadele toplantısı yapıldı.Toplantı'da, uyuşturucu ile mücadelede yapılan çalışmalar ele alındı.


Bitlis Valiliği Konferans Salonu'nda  Vali Ustaoğlu  başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Tolga Polat, Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İsmetullah Altun, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Erhan Demir, bazı kurum amirleri, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Ustaoğlu, uyuşturucu ile mücadele konusunda önemli konular ele aldıklarını belirterek şöyle konuştu.
"Günümüzde, ülkemizin en önemli problemlerinin başında nasıl ki, terör örgütüne karşı mücadele geliyorsa, bunun yanında yine geleceğimizi en fazla tehdit eden, bir çok aileyi maalesef çaresiz durumda bırakan ve çok ciddi şekilde perişan eden uyuşturucu olayı geliyor. En önemlisi günümüzde başımızın belası olan gençlerimizi, yavrularımızı en fazla tehdit eden uyuşturucuyla alakalı olarak yaptığımız çalışmaların değerlendirilmesi ve bundan sonraki süreçte de yapacağımız çalışmalarla ilgili olarak sizlerle belli hususları paylaşmak. Biz yöneticilerin bu konuda nasıl ki kararlı bir şekilde terörle mücadele noktasında ülkemizde el birliğiyle ve top yekün bir seferberlik anlayışıyla mücadele ediliyorsa,  aynı şekilde uyuşturucuyla mücadelede de ülkemizin geleceği açısından aynı kararlılıkla mücadele şarttır."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!