AK Parti İl Başkan adayı Tanglay'dan seçim ziyareti

Güncelleme Tarihi:

AK Parti İl Başkan adayı Tanglaydan seçim ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2015 09:45

Haberin Devamı

BİTLİS (AA) - AK Parti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu ve İl Başkan adayı Nesrullah Tanglay, 8 Şubat 2015'te yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısı öncesinde, AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanlığını ziyaret ederek destek istedi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, İlçe Başkanı Hamdi Tutçu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Tanglay, Bitlis AK Parti Başkanlığı'nın 5'inci Genel Kurul Toplantısı'nda aday gösterildiğini bildirerek, kendisine destek verilmesini istedi.

Vatandaşlar için her zaman hayırlı olanı dilediklerini ve hizmet için büyük çaba göstereceklerini dile getiren Tanglay, 8 Şubat 2015'te yapılacak seçimlerin kente hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Gürsoy ise makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu dile getirerek, "Önemli olan arkanda hayır duası bırakmaktır. Görev yaptığın yerlerde, hizmetlerle anılmaktır. İl Başkanımız Fatih bey gerçekten çok ciddi hizmetlere adını yazdırdı. İnşallah daha güzel hizmetler de yapacaktır. Sizin de aynı şekilde hizmet edeceğinizden hiç şüphem yok" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!