Adilcevaz’da 19 Mayıs etkinlikleri coşkuyla kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Adilcevaz’da 19 Mayıs etkinlikleri coşkuyla kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 13:33

Adilcevaz’da 19 Mayıs etkinlikleri coşkuyla kutlandı

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ(Bitlis), (DHA)-BİTLİS’in Adilcevaz ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenle kutlandı. Öğrencilerin sergiledikleri gösterilerle tören renkli görüntülere sahne oldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Adilcevaz Belediyesi şehir stadyumunda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Adilcevaz Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdür Vekili Emrah Ertoğan yaptı.Öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından, öğrenciler arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Etkinlikte Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler katılımcılar tarafından büyük beğeniyle izlendi.

Düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen bisikletlerden hediye edildi. Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise yaptığı konuşmada; “Sağlık Bakanlığımız tarafından sağlıklı yaşam kapsamında gönderilen bisikletleri öğrencilerimize hediye ettik. İnşallah bu tür faaliyetlerle gençlerimizi ve halkımızı spor yapmaya teşvik edeceğiz. Ayrıca öğrencilerimiz etkinlik boyunca güzel ve eğlenceli gösteriler sundu, kendilerini kutluyorum. Bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Programa Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mesut Başkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Çullu, Adilcevaz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Murat Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Uçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş, Kamu kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!