Aday Adayı Ballı’dan Kültür Memur-sen Genel Başkanı Erdoğan’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Aday Adayı Ballı’dan Kültür Memur-sen Genel Başkanı Erdoğan’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2015 14:36

AK PARTİ MUŞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MEHMET İKBAL BALLI, SEÇİM ZİYARETLERİ KAPSAMINDA ANKARA’DA MEMUR-SEN’E BAĞLI KÜLTÜR MEMUR-SEN GENEL MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ.

AK Parti Muş Milletvekili aday adayı Mehmet İkbal Ballı, seçim ziyaretleri kapsamında Ankara’da Memur-Sen’e bağlı Kültür Memur-Sen Genel Merkezini ziyaret etti.
Seçim ziyaretleri kapsamında Muş’ta ki ziyaretlerini sürdüren Ak Parti’nin Muş’taki genç aday adayı Mehmet İkbal Ballı, ziyaretleri kapsamında bu kez Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Genel Başkan Mecit Erdoğan’la seçimle ilgili çalışmalarını paylaşan aday adayı Mehmet İkbal Ballı, “Doğduğumuz, yetiştiğimiz, suyunu içip ekmeğini yediğimiz, toprağımıza hizmet etmek için AK Parti’den Muş Milletvekili aday adayı oldum” dedi.
AK Parti iktidarının Türkiye’ye büyük hizmetlerde bulunduğunu ve büyük yatırımlar yaptığına vurgu yapan milletvekilli aday adayı Mehmet İkbal Ballı, “Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin sürebilmesi için, inisiyatif almış, barış ve kardeşlik projesi olan çözüm sürecini başlatmıştır. Bu sürecin başarılı olabilmesi, ilerleyebilmesi ve en nihayetinde barış ve huzurun bu ülkeye gelebilmesi için AK Parti iktidarına destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu amaçla yola çıkan kervana katılıp kendi bilgi birikimimi bu kutlu davaya adamak istiyorum. Doğduğumuz, yetiştiğimiz, suyunu içip ekmeğini yediğimiz, toprağımıza hizmet etmek bu göreve talip olduk” diye konuştu.
Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ak Parti Muş Milletvekili aday adayı Mehmet İkbal Ballı’ya çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!