Silikozis hastaları için Vali Köşger'den yardım istedi

Güncelleme Tarihi:

Silikozis hastaları için Vali Köşgerden yardım istedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2016 12:40

Silikozis hastaları için Vali Köşger'den yardım istedi

Haberin Devamı

Aziz ÖNAL/BİNGÖL, (DHA)- BİNGÖL eğitim ve toplum gönüllüsü Semiramis Karaaslan, TOKİ konutları ödemelerinde sıkıntı yaşayan 46 slikozis hastası için Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger'den yardım istedi.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret ederek, silikozis hastalarının yaşadığı sıkıntıları anlatan Semiramis Karaaslan, "Valim sayın Yavuz Selim Köşger'i ziyaretimde TOKİ'nin yapmış olduğu köy konutlarında, adlarına ev çıkan ve geri ödemesinde, kendi geçimlerinde bile sıkıntı çeken 46 silikozis hastasının ödemelerinde kolaylık sağlanması için temsilcileri olarak destek istedim. Mağdur hastaların isim listesi ve belgelerini vali beye sundum. Sayın valimiz bu konuda TOKİ'ye bu konunun aktarılacağını ve dileğinin bu konuda destek bulması olduğunu söyledi" dedi.

TOKİ'nin de silikozis hastalarına yardımcı olmasını beklediklerini belirten Karaarslan, "Bu konuda TOKİ yetkililerinin duyarlı davranıp, bu konuda destek sunmalarını bekliyoruz. Zor şartlarda da olsa onlar yaşama veda etmeden önce geri ödemelerde TOKİ'nin kolaylık yapacağını umut ediyor ve müjdeli haberi bekliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!