Başkan Bakıcı Bozüyük’te 11.’inci Sentetik Sahayı Açtı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Bakıcı Bozüyük’te 11.’inci Sentetik Sahayı Açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 18:20

AÇILIŞ PROTOKOL

Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediyesi tarafından 11’cisi Akpınar Mahallesi’ne yapılan sentetik saha ve çocuk oyun alanlarının açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Törene, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, TSO Başkanı Buğra Levent, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, AK Parti İlçe teşkilatı ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
Açılışta konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; öncelikle Ankara’da yaşanan terör olaylarını kınayarak duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Bakıcı, “Öncelikle hepinize burada bu açılışa ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. 2014 seçimlerinde bizler göreve gelirken 9 mahalleye 9 sentetik saha dedik ve bugün sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu duyuyoruz. Bugün 11.’inci sentetik sahanın açılışını gerçekleştiriyoruz. Bizler eğitim için okulların ne ihtiyacı varsa bire bir getirelim dedik. Bizler insanlarımıza en iyi hizmeti getirelim istedik ve bunun için çalışmaya devam ediyoruz. Biz her mahallemize farklı projelerde gerçekleştiriyoruz. Seyir terası dedik tamamladık, kültür merkezi yapalım dedik, onu da tamamladık. İnşallah onun da açılışını Sayın Başbakan Yardımcımız Yalçın Akdoğan’ın katılımı ile gerçekleştireceğiz” dedi ve belediye olarak yapılan projeleri anlattı.
Ardından konuşan Bilecik Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, "Ülkemiz içinde huzur içinde yaşarken, bizler mutluluk için çalışırken, şer odakları da ülkemizdeki huzuru bozmaya yönelik çalışmaya devam ediyor. Ama bizler bir ve beraber oldukça bunlara fırsat vermeyeceğiz, devletimiz güçlüdür, milletimiz güçlüdür” diyerek Ankara’da yaşanan terör olaylarını kınadı, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diledi.
Konuşmalarının ardından yapılan dualarla birlikte sentetik sahanın açılışı yapıldı. Açılışın ardından etli pilav ve ayran ikramı yapıldı. Saha içerisinde çocuklarla birlikte kısa bir maç yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı daha sonra çocuklara sürpriz hediyeleri olan ip ve futbol toplarını dağıttı ve son olarak da pamuk şeker ikramında bulunuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!