Vali Yusuf Odabaş’ın Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Vali Yusuf Odabaş’ın Köy Ziyaretleri Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2015 11:39

VALİ YUSUF ODABAŞ’IN KÖY ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Vali Yusuf Odabaş köy ziyaretlerine İlimiz Demirözü ilçesine bağlı Beşpınar, Yazıbaşı, Devetaşı ve Güvercindere köylerini ziyaret ederek devam etti.
Beraberinde Vali Yardımcısı ve aynı zamanda İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevine vekalet eden Abdülhamit Karaca, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut ile birlikte Beşpınar köyünü ziyaret eden Vali Yusuf Odabaş, köy konağında muhtar ve köy halkı ile bir süre görüştü ve köyün sorun ve taleplerini dinledi.
İlk olarak Beşpınar köyü Şehit Gürcan Yavuz İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Vali öğrencilerin isteklerini dinledi. Okul müdürü ve öğretmenler ile bir süre görüşerek, okulun ve öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinledikten sonra öğrencilere içerisinde kitap ve kırtasiye bulunan çeşitli hediye paketleri verdi.
Daha sonra sırasıyla Yazıbaşı, Devetaşı ve Güvercindere köylerini ziyaret eden Vali, köylerde öğrenci sayısının az olması ve bütün sınıfların tek bir sınıfta ders görmesi nedeniyle, öğrencilere istenilen eğitimin verilemediğini, bu nedenle bu köylerimizdeki öğrencilerin velilerinin de talep etmesi halinde ikinci kademe öğrencilerinin Demirözü Merkezinde yatılı veya taşımalı sistemle, birinci kademe öğrencilerinin de taşımalı olarak eğitim görmelerinin, öğrencilerin daha kaliteli eğitim almalarına katkı sunacağını belirtti.
Talep olması halinde isteyen velilerin öğrencilerinin eğitim hayatlarını bundan sonra yatılı olarak yada taşımalı olarak devam edebileceklerini sözlerine ekleyen Vali Yusuf Odabaş; Köylerin içme suyu ve kanalizasyon gibi sorunlarının teknik elamanlarca yerinde incelendiğini ve imkanlar ölçüsünde köylerimizin sorunlarının en kısa süre içerinde çözümleneceğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!