Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı

Güncelleme Tarihi:

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2014 16:16

Haberin Devamı

BAYBURT (AA) - Bayburt'ta Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı başvuru süresinin uzatıldığı bildirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, yaptığı yazılı açıklamada, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı başvuru süresinin, 23 Ocak 2015'e kadar uzatıldığını belirtti.

Karabulut, noterden kiralanmış olmak şartıyla en az 7 yıl süreyle gerçek veya tüzel kişilerden kiralanmış araziler üzerinde de tesis yapmak amacıyla başvuru yapılabileceğini ifade ederek, 6., 7. ve 8. etaplarda hibe desteğinden faydalanan yatırımcılara, mevcut tesisleri için alternatif enerji üretimine yönelik kapasite artırımı ve teknoloji yenileme konusunda başvuru yapabileceklerini ifade etti.

Program çerçevesinde proje sunmak isteyen yatırımcıların 23 Ocak 2015 mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerektiğine de dikkati çeken Karabulut, "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi hakkındaki 2014/43 Nolu Tebliğ ve eklerinin 'www.bayburt.tarim.gov.tr' veya 'www.tarim.gov.tr' adreslerinden elektronik olarak edinilebilmektedir. Konu hakkında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü İl Proje Yürütme Biriminden de detaylı bilgi alınabilir" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!