Ege Üniversitesindeki gerginlik

Güncelleme Tarihi:

Ege Üniversitesindeki gerginlik
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2015 16:50

- Karşıt görüşlü gruplar arasında çıkan olayda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Bayburt'ta gıyabi cenaze namazı kılındı

Haberin Devamı

BAYBURT (AA) - Bayburt'ta, Ege Üniversitesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olayda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Bayburt Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından, ikindi namazı sonrasında Yakutiye Camisi'nde, Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılındı. Gıyabi cenaze namazına MHP İl Başkanı Süleyman Burç, Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Kılıç, partililer ile vatandaşlar katıldı.

Namazın ardından Ülkü Ocakları üyeleri, "Türkiye uyuma, şehidine sahip çık", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde slogan atarak, MHP İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları binasına kadar yürüdü.

Grup adına basın açıklaması yapan Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Kılıç, ülkücü hareketin her daim vatanını, milletini, dinini, imanını savunmaya devam edeceğini belirterek, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Bu uğurda bir Fırat ölecektir, bir Fırat şehit olacaktır ama bizler her daim birer Fırat olarak şehit adayıyız. Bizler, bu vatanın öz evlatlarıyız. Ülkücü hareketin evlatları, bu memleket sevgisinden hiçbir zaman mahrum olmayacaktır. Her zaman Başbuğ Alparslan Türkeş'in buyurduğu gibi birer Türk bayrağı olup, bu Türk bayrağını yere düşürmeyeceğiz."

Grup, İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra dağıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!