Bayburt'ta çiftçi bilgilendirme toplantıları düzenleniyor

Güncelleme Tarihi:

Bayburtta çiftçi bilgilendirme toplantıları düzenleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2015 16:50

Haberin Devamı

BAYBURT (AA) - Bayburt'ta, çiftçilerin sorunlarını yerinde dinlemek ve yaşanan sorunlara çözüm önerileri sunmak için "Köy köy çiftçi bilgilenderme" toplantıları düzenlendiği bildirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadır Karabulut, yaptığı yazılı açıklamada, çiftçilerle birlikte olmak, görüş alış verişinde bulunmak ve çiftçilerin yaşadığı sorunları birebir kendilerinden dinleyerek birlikte çözüm üretmek amacıyla böyle bir çalışma başlattıklarını belirtti.

Şube müdürlerinin de katıldığı toplantıların çiftçiler tarafından olumlu karşılandığını dile getiren Karabulut, açıklamasında şunları kaydetti:

"Üretim açısından çiftçilerimizin yoğunluğunun daha az olduğu bir dönem olan kış aylarında çiftçilerimize hayvan sağlığı, zirai mücadele, tarımsal destekler, hibeler ve krediler gibi birçok konuda bilgilendirmeler yapıyoruz. Bakanlığımızın tarım ve hayvancılık alanında ortaya koyduğu yeni çalışmaları, desteklemeleri ve çiftçilerimizin sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretmeyi amaçlıyoruz. İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve hedeflenen projelerle ilgili yine çiftçilerimizle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü olarak sorulara yerinde cevap verebilmeyi ve böylece müdürlüğümüz ile çiftçilerimiz arasında sıkı bir iletişimin gerçekleşmesini hedefliyoruz."

Haberin Devamı

Karabulut, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce yürütülen ve ilki Gökçedere beldesinde gerçekleştirilen bu çalışmanın gelecek günlerde de diğer köylerimizdeki çiftçilerimizle devam edeceğini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!