Vali Yazıcı, İvrindi'de eğitimcilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Yazıcı, İvrindide eğitimcilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 17:26

Vali Yazıcı, İvrindi'de eğitimcilerle buluştu

Haberin Devamı

BALIKESİR'in İvrindi ilçesinde düzenlenen Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi Okuma Etkinliği ve Öğretmen Buluşmaları etkinliğinde konuşan Vali Ersin Yazıcı, kentteki eğitim kalitesini yükseltmek için eğitimcilerle işbirliği yaptıklarını söyledi.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ)Projesi Okuma Etkinliği ve Öğretmen Buluşmaları kapsamında okul müdürleri ve öğretmenlerle bir araya geldi. İvrindi Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıya İvrindi Kaymakamı Server Sinanoğlu, Belediye Başkanı Vekili Selahattin Gedik, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, daire amirleri, eğitim yöneticileri ve öğretmenler katıldı. BENGİ projesi yürütme ekibi adına bir sunum gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, BENGİ projesinin, eğitim ve öğretimin niteliğini artırıp, Balıkesir'de birliktelik ruhunu yakalamak adına güzel bir proje olduğunu belirtti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, hep birlikte bir sinerji oluşturup kentteki eğitim seviyesini biraz daha yukarılara çıkartmak istediklerini söyledi. Başarıyı elde edebilmek için ekip çalışmasına ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Yazıcı, "Başarı ekip başarısıdır. Bu ekip içerisinde yer alan birimlerimizin, çocuklarımız ve geleceğimiz için neler yapılabileceği konusunda çalışmalarda bulunacağız. Hep birlikte takım olarak bir şeyler yapmanın ve birlikte başarmanın doğru olduğunu düşünüyorum. Eğitimde süreklilik esastır. Başarıların elde edilmesi için başlattığımız çalışmalarımıza, projelerimize aralıksız devam ediyoruz. BENGİ yabancı dil öğretimini, kültürel, sosyal, sportif faaliyetleri ve akademik ilerlemeyi temel almaktadır. Biz burada eğitime mercek tutmak istiyoruz. Okul olarak, sınıf olarak, birey olarak en iyisini yapma gayreti içinde olalım. Lütfen çocuklarımıza değerlerimizi öğretelim. Akademik başarıdan, etik değerlere ve sosyal kültürel faaliyetlere kadar çok şey var. Herkes bu projeye katkı sağlasın. Başarıları ödüllendirelim. Öğrencilere okuma alışkanlığı kazandıralım. Böyle olursa büyük devlet oluruz. Okuma alışkanlığı da ilk, orta ve lisede kazanılıyor. Sonradan bu alışkanlığı kazanmak çok zor" dedi.

Deneyim ve tecrübelerinden de bahseden Vali Ersin Yazıcı tüm öğretmenlere başarılar ve kolaylıklar diledi.

Sefer TALAY / İVRİNDİ (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!