Vali Yazıcı, Burhaniye’de kamu yatırımlarını inceledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Yazıcı, Burhaniye’de kamu yatırımlarını inceledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2018 13:45

Vali Yazıcı, Burhaniye’de kamu yatırımlarını inceledi

Haberin Devamı

BALIKESİR Valisi Ersin Yazıcı, Burhaniye ilçesinde şehit ailelerini ziyaret etti, devam eden kamu yatırımlarında incelemelerde bulundu.

Burhaniye’de ilk ziyaretini AK Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal’a gerçekleştiren Vali Ersin Yazıcı, ilçenin sorun ve talepleri hakkında bilgiler aldı. Vali Yazıcı’ya ziyaret ve incelemelerinde Kaymakam Hüseyin Öner de eşlik etti. Başkan Uysal’dan belediye çalışmaları ve projeleriyle ilgili bilgi alan Vali Yazıcı, ardından Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Hasan Çoban ile Van'ın Erciş ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Ahmet Çelik'in ailelerini ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı, Burhaniye’de yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi ve öğrenci yurdu, Bahçelievler Şehit Üsteğmen Pilot Erdem Mut Ortaokulu ile Emine Akel Anaokulu inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. Beraberinde Kaymakam Öner ve Başkan Uysal ile birlikte inşaat alanlarını gezen Vali Yazıcı, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Yazıcı, yeni kamu binalarının en kısa sürede bitirilerek hizmete açılması için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Çalışanlardan, işçiliğe önem verilmesini istedi.

Sefer TALAY / BURHANİYE(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!