Minik Salih'e halk sahip çıktı

Güncelleme Tarihi:

Minik Salihe halk sahip çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 17:18

Minik Salih'e halk sahip çıktı

Haberin Devamı

BALIKESİR'in kırsal mahallesi Şamlı Hisaralan'da çıkan yangında, elleri ve yüzü yanan 3 yaşındaki Salih Altıntaş'a, Karesi Belediyesi ve vatandaşlar sahip çıktı. Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, minik Salih'e hastanede moral ziyaretinde bulundu.

Babası 3 yıl önce kanserden ölen Salih Altıntaş'ın elleri ve yüzü geçen hafta annesi Yasemin Altıntaş ile yaşadığı evde, geçen hafta, sobadan çıkan yangında elleri ve yüzü yandı. Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Salih Altıntaş'ın yaşadıkları sosyal medyada dile getirilince, vatandaşlar aile için seferber oldu. Anne Yasemin Altıntaş adına bir bankada hesap açtırıldı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da küçük Salih'i hastanede ziyaret etti. Başkan Yılmaz'ın talimatıyla, Hisaralan'daki ev ve eşyaları tamamı yanan aile için Paşaalanı Mahallesi'nde doğalgazlı ev tutuldu. Belediye ve hayırseverlerin yardımı ile ev eşyaları alındı. Salih'in Silopi'de askerlik yapan ve yangın sonrası izin verilen ağabeyi Şafak Altıntaş'a da iş bulunması için harekete geçildi.

Öte yandan; Salih Altıntaş'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini açıklandı. Doktorlar elinde ve yüzünde 2. ve 3. derecede yanıklar bulunan kısa sürede iyileşeceğini bildirdi. Hastane yetkilileri, Salih'in yanık izlerinin tedavisi için bir başka hastaneye nakledilmesine ise gerek görülmediğini açıkladı.

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!