Ekinlik Adası’nda altyapı çalışması

Güncelleme Tarihi:

Ekinlik Adası’nda altyapı çalışması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2020 09:57

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Ekinlik Adası’nda yapımı süren altyapı çalışmasını yerinde inceledi.

Haberin Devamı

Ekinlik Adası’nda altyapı çalışması
Marmara, Çınarlık, Topağaç ve Saraylar bölgelerinde süren kanalizasyon çalışmalarını bitirdiklerini dile getiren Aksoy, Asmalı ve Gündoğdu Mahalleleri’nde imar ve sit alanı sorunu çözüldükten sonra çalışmalar yapılacağının bilgisini verdi.

SU HATLARI DÖŞENİYOR

Ekinlik Adası’nda yaklaşık 15 gündür çalışmaların sürdüğünü dile getiren Aksoy, “BASKİ ekipleri tarafından altyapının ve su hatlarının değişmesi için çalışmalar yapılıyor. Yaklaşık 500-600 metrelik bir alan kazılmış durumda. Borular döşendikten sonra üst yapıyı da düzenleyerek hizmete sunacağız. Adalarımızın temiz olabilmesi için kanalizasyon atıklarının arıtılarak denize bırakılması gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalarımız da sürüyor. İlk günden beri bu çalışmaya özen gösteriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘YAZI HİJYEN İÇİNDE GEÇİRECEĞİZ’

Yapılan çalışmalar sayesinde gelecek yazı temiz ve hijyen içinde geçireceklerini söyleyen Aksoy, Ekinlik Adası’ndaki 3-4 kilometrelik alanı en kısa zamanda bitirmeyi hedeflediklerini ifade etti.
Üstyapıya olduğu kadar altyapıya da önem verdiklerini belirten Başkan Aksoy, “Adalarımıza gelen turistlerimiz ve vatandaşlarımız hijyen içinde yaşayacaklar” dedi.

BAKMADAN GEÇME!