Kursiyerler fotoğraflarını sergiledi

Güncelleme Tarihi:

Kursiyerler fotoğraflarını sergiledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 12:32

Kursiyerler fotoğraflarını sergiledi

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Edremit ilçesinde fotoğraf sanatçısı Haşmet Demirbil öncülüğünde oluşturulan Fotoğraf Sevdalıları Grubu'nun 'İlk Adım' adı verilen fotoğraf kursunu tamamlayan 15 kursiyerin çektiği toplam 55 fotoğraf sergilendi.

Edremit Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi'ndeki serginin açılışına, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, bazı dernek ve oda başkanları, fotoğraf sanatçıları, amatör fotoğrafçılar ve sanatseverler katıldı. Açılış töreni öncesinde, fotoğraf sanatçıları ile en genç ve en yaşlı fotoğraf kursiyerine teşekkür belgeleri verildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra canlı müzik eşliğinde 15 kursiyere ait 55 fotoğrafın yer aldığı sergi gezildi. Katılımcılar ve kursiyerler, açılış töreni sonrasında Edremit Halk Oyunları Topluluğu'nun folklor gösterisini izleyip, çalınan hareketli şarkılar eşliğinde oynadı.

Fotoğraf Sevdalıları Grubunun en genç üyesi olan 12 yaşındaki Berna Osemen, 3 yıldır fotoğraf eğitimleri aldığını ve fotoğraflarının 7'nci kez sergilendiğini söyledi. Osemen, herkesin fotoğraf eğitimi alması gerektiğini ifade ederek, bakmak ile görmek arasındaki farkı anlayabilmenin sevincini yaşadığını ifade etti. Berna'nın annesi Cansu Osemen de sosyal yönden gelişim sağlaması için Berna'yı fotoğraf eğitimine gönderdiğini ve doğru bir seçim yaptıklarını belirtti.

Serginin, 15 Nisan'a kadar gezilebileceği bildirildi.

Fatih Emrah ERDOĞAN / EDREMİT (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!