Burhaniye’de ‘Zeytindalı Harekatı’na destek kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Burhaniye’de ‘Zeytindalı Harekatı’na destek kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2018 16:17

Burhaniye’de ‘Zeytindalı Harekatı’na destek kampanyası

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinde Belediye ve Körfez Yörük ve Oğuz Boyları Derneği tarafından, Afrin’de devam eden ‘Zeytindalı Harekatı’na destek amacıyla ayni yardım kampanyası başlatıldı.

Burhaniye Belediyesi önünde kurulan çadır ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki boş bir dükkanda sürdürülen kampanyada, vatandaşların getirdiği 0-15 yaş çocuk giysileri, zeytin ve zeytinyağından pirinç ve bulgura kadar kuru gıda ve Mehmetçik için iç çamaşırları toplanıyor. Kampanyanın 15 Mart’ta başlayıp, 27 Mart’ta sona ereceğini belirten Körfez Yörük ve Oğuz Boyları Derneği Başkanı Beytullah Duyar, “Biz zeytin diyarı Burhaniye’den böyle bir kampanya başlattık.  0-15 yaş gurubu çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri kabul ediyoruz. Her türlü ayni yardım topluyoruz. Tüm Burhaniye halkı olarak bu konuda çok güzel bir seferberlik ilan ettik. Köyümüzden kentimize kadar poşetler halinde getiriyorlar” dedi.

Kampanyaya destek olanlardan Hasan Sarı, herkesin bu konuda duyarlı olmasını isteyerek, “Halkımız elinden geldiğince karınca kararınca destek vermeli. Allah, ordumuza zeval vermesin. Vatanımıza ve milletimize güç kuvvet versin. Birlik beraberlik versin. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Sefer TALAY/BURHANİYE(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!