Bilboardlar rengarenk şekerle donatıldı

Güncelleme Tarihi:

Bilboardlar rengarenk şekerle donatıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2016 20:23

Bilboardlar rengarenk şekerle donatıldı

Haberin Devamı

Hilmi DUYAR / BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİR'in Altıeylül Belediyesi, çocuklara bayram sürprizi yaparak kentte belirledikleri bazı noktalardaki billboard'ları çubuklu şekerle donattı.
Altıeylül Belediyesi, çocuklara bayram sürprizi hazırladı. 2'inci Gündoğan Mahallesi Pazaryeri, Bahçelievler Mahallesi Asuva Park Çocuk Oyun Alanı, Yüzme Havuzu Çocuk Parkı ile Sütlüce Mahallesi Pazar Yeri'ndeki billboard'ları, bayram sabahı, 'Çocuklar bayram şekeriniz Altıeylül Belediyemizden. Başkan Zekai Kafaoğlu' yazılı afiş ve çubuklu şekerlerle donattı. Billboardlardaki strafor üzerine yerleştirilen rengarenk şekerleri gören çocuklar, mutlu oldu. AK Partili Altıeylül Belediyesi Zekai Kafaoğlu, çocuklarla bayramın ilk günü bir araya da geldi. Çocuklar Başkan Kafaoğlu'na, şekerler için teşekkür etti.
"ÇOCUKLAR İÇİN DAHA ANLAMLI"
Bayramda çocukları sevindirmenin onların mutluluğuna mutluluk kattığını söyleyen Başkan Zekai Kafaoğlu, "Bayram çocuklar için çok daha anlamlı oluyor. Onları sevindirmek, mutlu etmek, gönüllerini hoş tutmak, biz büyüklerin görevi. Belediyedeki arkadaşlarımız düşünüp böyle bir sürpriz hazırlamışlar. Ramazan Bayramı'nda özellikle şeker ve tatlı geleneksel olarak çok tüketiliyor. Çocuklar da tatlıyı çok seviyor. Biz de billboard'lara 'Şekerler Altıeylül Belediyesi'nden' diye afişler yaptırdık. Gelen geçen çocuklar yararlansın diye şekerler astırdık. Buradan alıp mutlu olmalarını arzuladık.  Çocukları sevindirmek, büyükleri ziyaret ederek gönüllerini almak demek. Allah, sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde nice bayramlara kavuştursun. Etrafımızda akan kan ve gözyaşı da dinsin. Oralar da huzur içerisinde, barış içerisinde bayramı yaşasınlar" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!