Bigadiç’te hedefler Mehmetçik için vuruldu

Güncelleme Tarihi:

Bigadiç’te hedefler Mehmetçik için vuruldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2018 16:24

Bigadiç’te hedefler Mehmetçik için vuruldu

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Bigadiç ilçesinde, İskele Avcılar Kulübü tarafından geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanması için atıcılık yarışması düzenlendi. 125 avcının katıldığı yarışmada dereceye girenlere ödüllerini terör gazisi Muhammet Atınez verdi.

Bigadiç Avcılar Avcılar Kulübü, Mehmetçik Vakfı’na bağış için gelir sağlamak amacıyla atış yarışması düzenledi. Bigadiç’teki poligonda düzenlenen yarışmaya dernek üyesi 125 kişi katıldı. 125 metre mesafeden atış yapan avcılar, 250 mm’lik boyalı su şişelerini vurmaya çalıştı. Yarışmada attığı beş fişekle hedefleri vuran Hasan Bektaş birinci, Ziya Elçin ise ikinci oldu. Dereyece girenlere ödüllerini Van Başkale’de mayın patlaması sonucu gazi olan Uzman Çavuş Muhammet Atınez verdi. Dereye girenler, kazandıkları ödülleri ise gazi Atınez’e hediye etti.

Atış yarışmasından 4 bin liraya yakın gelir elde ettiklerini söyleyen Avcılar Kulübü yöneticisi Aziz Genç, gelirin Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacağını belirtti. Ülkenin savunmasında şehit düşen ve gazi olanlara sahip çıkmanın önemine değinen Genç, “Etkinliğimiz ile hem ülkemizin savunmasında hizmet edenlere destek olduk, hem de Türk Ata sporunu yaşatmış oluyoruz. Ülkemizin değerlerine sahip çıkmalıyız” dedi.

Hüseyin EMCAN/BİGADİÇ(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!