Balıkesir'de operasyonlar

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirde operasyonlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2014 17:37

Haberin Devamı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Balıkesir, Bandırma ve Edremit ilçe merkezinde, uyuşturucu satıcılarına yönelik 6 operasyon yaptı.

Operasyon kapsamında biri kadın olmak üzere 15 şüpheli gözaltına alındı. İfadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden S.D., H.A. ve H.B. tutuklanırken, diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Zanlıların, ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda, 49 gram Sentetik Kannabinoid (bonzai), 171 gram esrar, 81 sentetik uyuşturucu hap, 1 ruhsatsız tabanca ve 9 adet tabanca mermisi ele geçirildi.

- Taklit ürün operasyonu

Balıkesir merkezde, Güvenlik Şube Müdürlüğü görevlilerince Sınai Mülkiyet Haklarının Korunması ve tescilli markaların haksız kullanımının önlenmesi amacıyla sahte ürünlere yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

32 iş yeri, 2 depo ve bir araca eş zamanlı yapılan operasyonlarda, 297 taklit markalı çanta, 113 çift taklit markalı ayakkabı, 675 taklit markalı tekstil ürünü, bin 420 taklit markalı kurşun kalem ve 47 taklit markalı deterjan ele geçirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!