Altıeylül'de engelliler meclisi kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Altıeylülde engelliler meclisi kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 17:13

Altıeylül'de engelliler meclisi kuruldu

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Altıeylül Belediyesi Kent Konseyi'nce Engelliler Meclisi kuruldu.

AK Partili Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile Başkan Yardımcısı da olan Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen, Belediye Toplantı Salonu'nda engellilerle bir araya geldi. Toplantıda, Kent Konseyi Engelliler Meclisini oluşturdu.

Toplantıda konuşan Başkan Kafaoğlu, "Gelecek nesillere, çocuklarımıza, torunlarımıza daha güzel bir Altıeylül daha güzel bir Balıkesir bırakmak için çaba sarf ediyoruz. Her vatandaş potansiyel engelli adayıdır. Engelsiz olan insanlar bunu her zaman düşünmeli. Kimsenin başına kötü bir durum gelmesini istemeyiz ama vatandaşlarımız engellilerin hayatını kolaylaştırmak için, engellilerin kendi yaşadığı şehirde mutlu ve huzurlu olmaları noktasında destek olmalılar. Bu konuda engelli vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz. Engellileri iyi anlamamız, onların istek ve taleplerini birinci sıraya almamız lazım. Her yaptığımız işte insanların mutluluğunu düşünüyoruz. İnsanlara faydalı olunca çok mutlu oluyorum. Belediyemiz her zaman sizlerin görüşlerine açık. Alacağınız kararları ve yapacağınız işleri her zaman gerçekleştireceğiz, sizlere destek olacağız" dedi.

Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanlığına Murat Kara getirilirken, yürütme kurulu Ali Kılıç, Esra Karagöz ve Melih Ateş'ten oluştu.

Hilmi DUYAR / BALIKESİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!