Vali Koçak otobüse bindi

Güncelleme Tarihi:

Vali Koçak otobüse bindi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2016 18:07

Vali Koçak otobüse bindi

Haberin Devamı

AYDIN'ın Efeler İlçesi'ndeki Şehiriçi Özel Halk Otoları Kooperatifi'nin ayın şoförü ödül törenine katılan Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, kooperatife makam aracıyla gitmek yerine otobüse bindi.

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Efeler İlçesi'nde sefer yapan özel halk otobüsüne bindi. Efeler Şehiriçi Özel Halk Otoları Kooperatifi'nin 'ayın şoförü' için düzenlediği ödül törenine Efeler Şehiriçi Özel Halk Otoları Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılan Vali Koçak, kooperatife makam aracıyla gitmek yerine toplu ulaşım aracını tercih etti. Vali Koçak, basın mensuplarıyla birlikte Aydın Valiliği önünden geçen 8 numaralı otobüse bindi. Vali'nin otobüse bineceğinden habersiz olan şoför ve yolcular, kısa bir şaşkınlıktan sonra Vali Koçak ile sohbet etti.

"MARKA DİYEBİLECEĞİMİZ BİR YAPI"

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın'ın markalarından olan Efeler Şehiriçi Özel Halk Otoları Kooperatifi'nin tüm Türkiye'ye tanıtılması gerektiğini söyleyerek, "Benim yaptığım şov gibi algılanmasın. Burada bir şov varsa bu da Aydın'ın markalarından birinin şovudur. Bunun tüm Türkiye'ye tanıtılması gerekiyor diye düşünüyorum. Otobüsle seyahat ettik. Gereken hizmetin kalitesini beraberce gördük. Türkiye'de kooperatifçilik çok başarılı değildir. Tarihimize baktığımızda başarısız kooperatifler görüyoruz. Valilik yaptığım ilde böyle bir kooperatifin olmasından dolayı çok memnunum" dedi.

Efeler Şehiriçi Özel Halk Otoları Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın 'ayın şoförü' uygulamasının, çalışmayı teşvik eden bir uygulama olduğunu belirterek ayın şoförü Refik Barutçu'ya plaket ve altınını verdi. Tören sonrası Vali Koçak, kooperatiften makam aracıyla ayrıldı.

AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!