SKAL Harare buluşması

Güncelleme Tarihi:

SKAL Harare buluşması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 14:13

SKAL Harare buluşması

Haberin Devamı

PROFESYONEL Turizmciler Örgütü SKAL'ın Kuşadası ve Zimbabwe'nin Harare kenti SKAL üyeleri, kokteylde buluştu. Buluşmaya Harare SKAL ev sahipliği yaptı

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nden Zimbabwe'ye gezmeye giden Kuşadası SKAL Başkanı Rıdvan Kavi ve beraberindekiler onuruna, Harare kentinde bir kokteyl verildi. SKAL Harare başkanı Pam Roberts'in ev sahipliği yaptığı buluşma, Bronti Otel'de gerçekleşti. Türk Büyükelçiliği uzmanı Mehmet Türkay'ın da katıldığı kokteylde turizmciler; görüş alışverişinde bulundu. Turizmci Pam Roberts, Zimbabwe'de ilk defa turizmcilerin ağırlıkta olduğu bir grup ağırladıklarını söyledi. Roberts, "Bugüne kadar hep ticari amaçlı gruplar gelirdi. Ama ilk defa içinde SKAL başkanının olduğu bir turizm grubuna ev sahipliği yapıyoruz. Sonraki gelişlerinizde aileniz ve en az iki arkadaşınızı getirmenizi dilerim. Mutlu anılarla dönmenizi umuyorum" dedi. SKAL Kuşadası Başkanı Rıdvan Kavi ise "Zimbabwe'de turizm potansiyeli açısından çok büyü gelecek görüyorum. Turist çok iyi karşılanıyor. Ancak iyi bir planlama yapılmalı. Ülkenin en önemli sorunu ulaşım. THY Burayı uçuş programına alırsa genellikle Avrupa'yı tercih eden Türk tatilcilerin Zimbabwe'ye yöneleceğine inanıyorum" dedi.

Konuşmalardan sonra Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'nın hediyesini, Türk grubunun en yaşlısı turizmci Hüseyin Gürbüz, SKAL Başkanı Pam Roberts'e takdim etti.

Latif SANSÜR / KUŞADASI (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!